פורום התייעצות פתוח להורים

פורום התייעצות פתוח להורים

ניהול פורום: ניצן ליפשיץ ואפרת גיליס

פרטים אישיים
* שם בפורום:
  שם פרטי:
  שם משפחה:
  דואל':
    (דואר אלקטרוני לא יופיע בפורום)

תוכן ההודעה
* נושא:

תוכן:
  Bold Underline Italic Link
צפיה

עריכה

רשימת קישורים
שם קישור 1:
שם קישור 2:
שם קישור 3:
שם קישור 4:
שם קישור 5:

רשימת קבצים
שם קובץ 1:
שם קובץ 2:

סה"כ הודעות: 2
תינוקת שלא רוצה בקבוק
רויטל
16:01 10.06.2010
שלום, אני כשלושה חודשים לאחר לידה ורק מניקה. התינוקת עולה מאוד יפה במשקל ובטיפת חלב מאוד מתפעלים. חשובה לי ההנקה ולכן אני שואבת בכל יום מנה (ומקפיאה) כדי שכשאחזור לעבודה אוכל להמשיך בהתמדה עם ההנקה ולא לוותר. בעוד כשבועיים אני חוזרת לעבודה ולכן רציתי להתחיל לתינוקת מנות שאובות בבקבוק. וכאן התחילה הצרה..... התינוקת לא מוכנה בשום אופן לתפוס את פטמת הבקבוק היא מסרבת ונלחמת, צורחת ומעדיפה להשאר רעבה. ניסיתי את כל סוגי הבקבוקים והפטמות האפשריות (גם מוצץ היא לא תפסה מאז שנולדה וגם את זה ניסינו את כל הסוגים...) אתמול הייתי חייבת לצאת מהבית לזמן מה והתינוקת ינקה בארבע בצהריים ועד לשעה עשר בלילה סרבה לאכול לביבי סיטר ולבעלי. הגעתי והנקתי אותה כי כאב לי. אני לא נותנת לה כדי שלא תריח אותי אבל זה לא הולך גם עם אף אחד אחר. אני על סף דיכאון מהמחשבה שאצטרך לזרוק את כל כמות המנות ששאבתי מאז הלידה ובעיקר מהמחשבה שהיא לא תופסת בקבוק..... מה לעשות ואיך להתקדם הזמן לרעתי ואני חוששת מאוד, בעיקר בגלל שאני לא יודעת כמה סבלנות תיהיה למטפלת להתעקש איתה על בקבוק אפילו אני מיואשת. האם יש לי סיכוי שהיא תתפוס בקבוק בסופו של דבר ואך להרגיל אותה לכך? להפסיק הנקה בגלל זה? בבקשה תתנו לי טיפים ותגידו לי שהדבר אפשרי גם אחרי שלושה חודשים מלאים של ציצי בלבד....
תודה רבה. רויטל.
הנקה ובקבוק
אפרת גיליס
13:37 14.06.2010
הי רויטל
קראתי את פניתך ואני באמת מבינה לליבך. לצערי זה אינו תחום התמחותינו ולכן אני ממליצה לך לפנות לפורומים לגיל הרך, שם יוכלו לתת לך מענה הולם יותר. מה שכן, אני יכולה לנחם אותך שהרבה מאוד הורים נאלצים להתמודד עם הקושי שאת מתמודדת איתו, כך שאינך לבד במערכה ויש הרבה טיפים בעניין, אם כי ראיתי שאת חלקם ניסית כבר.
שאלת אם יש סיכוי שבסוף היא תיקח בקבוק ולכך התשובה היא כן.
אני יודעת שזה שלב מאוד קשה אך לבסוף עוברים אותו.

המון בהצלחה,

אפרת גיליס
מקרא:   אורח אורח    חבר חבר    פסיכולוג פסיכולוג    מנחה מנחה    מנהל פורום מנהל פורום    הודעה ראשית הודעה ראשית    עם תגובה עם תגובה    ללא תגובה ללא תגובה